Osaavaa tietokoneapua Tampereella

ATK-kotitohtorit tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa tietokoneapua Tampereella, Itsenäisyydenkadulla. Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä tietokoneongelmissa – tietokoneen jumiutumisesta laiteasennuksiin sekä käytönopastukseen asiakaskäynnillä sekä myös toimistollamme. Meillä on myös välineet ja ammattitaito kadonneiden tiedostojen palauttamiseksi.

Meillä ette maksa ylimääräisestä, teemme vain tarpeellisen ja tarvittaessa ehdotamme parannuksia olemassa olevaan. Tarjoamme apua myös puhelimitse mahdollisuuksien mukaan, puhelu maksaa ainoastaan normaalin matkapuhelun hinnan.

Helposti lähestyttävää ja selkeää palvelua

Meiltä saatte selkeää ja räätälöityä palvelua tarpeittenne mukaan. Olemme AMK-koulutuksen saaneita IT-alan ammattilaisia. Olemme palvelleet jo vuodesta 2005, ja meille on tänä aikana kertynyt vankka asiakaspohja.

Ajantasaisen osaamisemme ansiosta selvitämme tietokoneongelmat nopeasti ja edullisesti. Hoidamme toimeksiannot useimmiten jo vuorokauden tai kahden kuluessa.

Meidät löytää Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/atktohtorit/

Service In English.            Vi betjänar på svenska.  

*Päivitetty 20.2.2018

YHTEYSTIEDOT

Tietokonehuolto ATK-Kotitohtorit

Itsenäisyydenkatu 12 A
33500 TAMPERE (soitattehan ennen toimistolle tuloanne)

Puh. 040 412 0650
Y-tunnus: 1940615-8

www.atktohtorit.fi

atk@atktohtorit.fi

Uutiset

Joulun ajan aukiolo

18.12.2017

Palvelemme perjantaihin 22.12. saakka normaalisti, perjantaina kuitenkin vain klo 11 saakka. Seuraavan kerran palvelemme taas torstaina 28.12. Oikein hyvää joulua kaikille. Lue lisää »

Soittattehan meille kun saavutte, kiitos.

5.12.2017

Asiakaskäynneistä johtuen meillä ei ole päivystystä toimistolla, joten mikäli mahdollista voitteko sopia tuontiajan. Sisäänkäynti A-rapun ovesta on lukossa, joten soitattehan meille saapuessanne. Tässä kuva ulko-ovestamme.  Lue lisää »

Parkkipaikat talomme edessä ovat taas käytössä.

5.12.2017

Iloksemme meille on taas helpo tulla myös autolla, edustamme valkoiset ruudut ovat taas käytössä. Lue lisää »

Katuremontti tällä hetkellä vienyt osan talomme edestä olevista parkkipaikoista

23.11.2017

Tällä hetkellä käytössä ovat parkkiruudut lähempänä Salhojankadun risteystä, eli suosittelemme parkkeerausta sinne tai Salhojankadulle. Soitelkaa saapuessanne, niin katsotaan tilanteen mukaan. Täällä asiasta lisää. Lue lisää »

Kerro meistä kavereillesi