KOKONAISVALTAISTA IT-PALVELUA NOPEASTI JA LUOTETTAVASTI

OSAAVAA TIETOKONEAPUA TAMPEREELLA

Tietokonehuolto Atk-tohtorit palvelee sekä kotitalouksia että yrityksiä kaikenlaisissa IT-huolto- ja IT-tukiasioissa tietokoneen jumiutumisesta laiteasennuksiin sekä käytön opastukseen. Saatte meiltä mm. IT-tuen ja IT-huollon palvelut, asennukset sekä asianmukaiset päivitykset ja
virusturvan tietokoneeseenne. Mac -tietokoneita emme huolla, mutta osaamme auttaa niidenkin tavanomaisissa ongelmatapauksissa. Hävisivätkö tiedostot jälkeä jättämättä? Ei hätää. Meillä on välineet ja ammattitaito kadonneiden tiedostojen palauttamiseksi. 


Meiltä saatte selkeää ja räätälöityä palvelua tarpeittenne mukaan. Olemme AMK-koulutuksen saaneita IT-alan ammattilaisia. Olemme palvelleet jo vuodesta 2005, ja meille on tänä aikana kertynyt vankka osaaminen ja asiakaspohja. Ajantasaisen osaamisemme ansiosta selvitämme tietokoneongelmat nopeasti ja edullisesti. Hoidamme toimeksiannot useimmiten jo vuorokauden tai kahden kuluessa.


Kokonaisvaltaista IT-huoltoa

Kannattaako muutaman vuoden ikäistä perustietokonetta enää korjata? Tietokoneelle kannattaa teettää meillä edullinen vianmääritys ja päättää vasta kun olemme tehneet korjausarvion. Lisäksi korjauksen yhteydessä hoidamme tiedostonne talteen niin halutessanne.

Tarjoamme kokonaisvaltaista IT-huoltoa edullisin hinnoin ja nopealla aikataululla. Otamme koneet huollettavaksi toimistolle tai tulemme asiakaskäynnille Tampereen alueella. Tietokoneen vikatapauksissa soitamme takaisin tehtyämme vianmäärityksen ja kerromme korjauksen hinnan. Edulliset taksamme perustuvat tuntihinnoitteluun.

Palvelumme oikeuttaa kotitalousvähennykseen, asiasta lisätietoa täällä. Yrityksellämme on korkein AAA-luottoluokitus.

Meillä voitte maksaa käteisellä, MobilePaylla taikka laskulla*. Tästä klikkaamalla voitte tutustua hinnastoomme

*Lasku sovitaan tapauskohtaisesti.

YHTEYSTIEDOT
Tietokonehuolto ATK-Tohtorit

Itsenäisyydenkatu 12 A
33500 TAMPERE (soitattehan ennen toimistolle tuloanne)

Puh. 040 412 0650
Y-tunnus: 1940615-8

www.atktohtorit.fi

atk@atktohtorit.fi

Avoinna
Ma-To 8.30-16.30
Pe 8.30-15.30
La sopimuksen mukaan

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 9Jaa