Asiantunteva tietokonehuolto ja IT-tuki Tampereella

Tietokonehuolto ATK-tohtorit palvelee sekä kotitalouksia että yrityksiä kaikenlaisissa IT-huolto- ja IT-tukiasioissa tietokoneen jumiutumisesta laiteasennuksiin sekä käytön opastukseen. Saatte meiltä mm. IT-tuen ja IT-huollon palvelut, asennukset sekä asianmukaiset päivitykset ja virusturvan tietokoneeseesi.

Hävisivätkö tiedostot jälkeä jättämättä? Ei hätää. Meillä on välineet ja ammattitaito kadonneiden tiedostojen palauttamiseksi. Meiltä saatte selkeää ja räätälöityä tietokoneapua tarpeidenne mukaan.

Kokonaisvaltaista IT-huoltoa

Kannattaako muutaman vuoden ikäistä perustietokonetta enää korjata? Tietokoneelle kannattaa teettää meillä edullinen vianmääritys ja päättää vasta kun olemme tehneet korjausarvion. Lisäksi korjauksen yhteydessä hoidamme tiedostonne talteen niin halutessanne.

Tarjoamme kokonaisvaltaista IT-huoltoa edullisin hinnoin ja nopealla aikataululla. Toimeksiannot hoidamme nopeasti, useimmiten jo vuorokauden tai kahden kuluessa.

Otamme koneet huollettavaksi toimistolle tai tulemme asiakaskäynnille Tampereen alueella. Tietokoneen vikatapauksissa soitamme takaisin tehtyämme vianmäärityksen ja kerromme korjauksen hinnan. Edulliset taksamme perustuvat tuntihinnoitteluun.

Palvelumme oikeuttaa kotitalousvähennykseen, asiasta lisätietoa täällä.

Yrityksellämme on korkein AAA-luottoluokitus.

Tästä klikkaamalla voitte tutustua hinnastoomme

YHTEYSTIEDOT

Tietokonehuolto ATK-Kotitohtorit

Itsenäisyydenkatu 12 A
33500 TAMPERE (soitattehan ennen toimistolle tuloanne)

Puh. 040 412 0650
Y-tunnus: 1940615-8

www.atktohtorit.fi

atk@atktohtorit.fi

Kerro meistä kavereillesi