Tietokonehuoltoa Tampereella

Yhteydenotot

ATK-tohtorit sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Tarjoamme tietokonehuoltoa edullisin hinnoin ja nopealla aikataululla. Hoidamme toimeksiannot useimmiten jo vuorokauden tai kahden kuluessa. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä kaikenlaisissa IT-huoltoon liittyvissä asioissa. Saatte meiltä muun muassa tietokonehuollon, ohjelmistoasennukset sekä asianmukaiset päivitykset ja tietoturvan tietokoneeseenne ja muihin laitteisiinne.

Vianmääritys nopeasti ja edullisesti – vain 49 €

Kannattaako muutaman vuoden ikäistä perustietokonetta korjata? Koneen voi tuoda meille vianmääritykseen ja päättää korjauksesta vasta sitten, kun olemme tehneet korjausarvion. Tehtyämme vianmäärityksen soitamme ja kerromme koneen tarvitseman korjauksen hinnan.

 

Otamme koneet huollettavaksi toimistollemme tai niin toivoessanne tulemme asiakaskäynnille Tampereen alueella. Vianmääritys toimistollamme maksaa 49 €. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. Edulliset taksamme perustuvat tuntihinnoitteluun.

 

Katsottehan myös kaikki muut palvelumme, täällä myös lisää kilpailukykyisistä hinnoistamme.

Lisätietoja täällä

Kadonneiden tiedostojen palautus

Hävisivätkö tiedostot koneeltanne jälkeä jättämättä? Ei hätää. Meillä on välineet ja ammattitaito kadonneiden tiedostojen palauttamiseksi. Meiltä saa selkeää ja räätälöityä tietokoneapua tarpeiden mukaan myös muissa tietokoneeseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hyödynnättehän kotitalousvähennyksen palveluistamme

Palvelumme oikeuttaa kotitalousvähennykseen eli helpotukseen veroista. Lisää kotitalousvähennyksestä voi lukea verottajan sivuilta.