Etätyön IT-kysymyksiin apua – palvelemme Tampereen seudulla

Yhteydenotot

Työtä tehdään nykyisin usein myös etäyhteydellä ajasta ja paikasta riippumattomasti. Näissä tilanteissa tarvitaan hyvin toimivia IT-laitteita ja tietoliikenneyhteyksiä. ATK-tohtorit Tampereelta pistää etätyöpisteet kuntoon ja ratkoo eteen tulevat ongelmatilanteet. Palvelumme kattavat muun muassa ohjelmistoasennukset, päivitykset, virusturvan asennukset ja laitehuollot.

Etätyö edellyttää toimivia IT-ratkaisuja

Työtä tehdään yhä useammin myös muualla kuin perinteisessä toimistoympäristössä, etätyönä. Etätyön edellytyksinä ovat toimivat IT-laitteet, riittävät verkkoyhteydet ja pääsy yrityksen tai muun organisaation verkkoon ja tiedostoihin verkon välityksellä.

 

ATK-tohtorit tarjoaa asiantuntevaa apua etätyöhön soveltuvien IT-ratkaisujen löytämiseen ja toimivien työskentelyolosuhteiden kehittämiseen. Autamme esimerkiksi laite- ja ohjelmistohankinnoissa, teemme ohjelmisto- ja virusturva-asennuksia sekä koneiden päivityksiä. Tutustuttehan monipuolisiin palveluihimme, joiden avulla saamme etätyöt sujumaan myös teidän yrityksessänne.

Täällä lisää palveluistamme

Etätyön IT-tuki – vaikka etäyhteydellä

Etätyön mukana myös IT-ongelmat siirtyvät toimistoista sinne, missä töitä tehdään. Tekniset ongelmat etätyöpaikalla voivat ovat monenlaisia: yhteydet pätkivät, näyttö on pimeänä tai kone jumittaa muuten. Autamme ratkaisemaan eteen tulevat pulmatilanteet.

 

Suurimman osan ongelmista IT-tukemme voi ratkaista etäyhteyden avulla, mutta tarvittaessa tulemme paikan päälle korjaamaan tilanteen.

Täällä lisää IT-tuestamme

Yrityksenne etäkonttori kuntoon

Oletko itse yrittäjä ja haluatte saada työntekijöidenne etäkonttorit kuntoon? Tarjoamme kattavan valikoiman IT-palveluita yrityksille. Palvelumme kattavat niin tietokonehuollot, ohjelmisto- ja virusturva-asennukset, IT-tuen kuin kokonaisvaltaisen IT-osaston palvelut palvelusopimuksella.

 

Voimme auttaa myös kaikissa etätyöntekoon ja työntekijöiden etätyön puitteisiin liittyvissä kysymyksissä. Otattehan yhteyttä, niin jutellaan lisää yrityksenne tilanteesta!

Yhteystiedot tästä