Asiantunteva IT-tuki Pirkanmaalla

Yhteydenotot

ATK-tohtorit tarjoaa IT-tukea yrityksille ja yksityisille Tampereella ja muualla Pirkanmaan seudulla. Voimme toiveidenne mukaan joko hoitaa tapaukset toimistollamme, muodostaa tietokoneeseen etäyhteyden tai tulla paikan päälle ratkomaan tietoteknisiä ongelmia.

 

Palvelemme mahdollisuuksien mukaan myös puhelimitse. Puhelu maksaa ainoastaan normaalin matkapuhelun hinnan. Saatte meiltä pitkään kokemukseen perustuvaa, osaavaa ja nopeaa palvelua.

IT-tuestamme apua moneen ongelmaan

Tietokoneet voivat aiheuttaa päänvaivaa monella eri tavalla: päätelaite voi toimia huonosti tai verkko voi tuntua jumittavan juuri, kun pitäisi saada jokin tärkeä asia hoidettua. Jos vikatilanne pitkittyy, se voi aiheuttaa suuriakin kustannuksia. Ei siis kannata jäädä odottelemaan liian pitkäksi aikaa tilanteen korjaantumista. Otattehan sen sijaan yhteyttä IT-tukeemme, niin katsotaan, mitä tilanteelle voi tehdä. Usein ongelman syy ja ratkaisu siihen löytyvät nopeasti.

 

IT-tukemme hoitaa esimerkiksi:

  • vian etsimisen

  • ohjelmien asennukset

  • tietokoneen päivitykset

  • virusturvan ylläpidon

  • virusten poiston

  • ohjelmien käytön opastuksen

  • tietoturva-asiat.

 

Jos kohtaamaanne ongelmaan ei löydy ratkaisua yllä olevalta listalta, voimme todennäköisesti auttaa silti. Olemme palvelleet asiakkaita jo vuodesta 2004 lähtien, ja eteemme on tullut mitä erilaisimpia tilanteita. Kokemuksemme ja osaamisemme turvin saamme kyllä IT-asiat kuntoon!

Lisätiedot

IT-tukea selkeästi

Kun vastaanne tulee IT-ongelma, saatte meihin helposti yhteyden esimerkiksi puhelimitse tai etäyhteydellä. Tarvittaessa asiantuntijamme tulee ratkaisemaan asian luoksenne, tai jos laitteestanne löytyy vika, voitte toimittaa sen meille huoltoon.

 

Meiltä saa apua yhdellä yhteydenotolla ja nopeasti. Ratkaisemme tukipyynnöt normaalisti vuorokauden, enintään kahden kuluessa. Ehdotamme ongelmaan selkeitä ratkaisuja. Meillä on kyky puhua IT-asioista ilman monimutkaista ammattikieltä. Tervetuloa ystävällisen IT-tukemme palveltavaksi!

 

Tarjoamme myös monipuolista IT-tukea etätyöläisille, kuten apua etätyöhön soveltuvien IT-ratkaisujen löytämiseksi ja tukea ongelmatilanteisiin.

Etätyön IT-tuki