IT-palvelut yrityksille Pirkanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

ATK-tohtorit tarjoaa IT-palveluita yrityksille Tampereella, Kangasalla, Pirkkalassa, Nokialla, Ylöjärvellä ja muualla Pirkanmaan alueella. Meiltä saatte yksittäiset palvelut, kuten IT-tuki, tietokonehuollot, ohjelmistoasennukset, päivitykset yms. asennukset, tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Vaihtoehtoisesti voitte ulkoistaa koko yrityksenne IT-tuen meidän hoidettavaksemme, tällä hetkellä toimimme tapauskohtaisella sopimuksella. Räätälöidään yhdessä tarpeisiine parhaiten sopiva ratkaisu!

Tarpeisiinne räätälöityä palvelua

Tarjoamme kattavan valikoiman IT-palveluita yrityksille. Räätälöimme palveluista tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden: meiltä saa esimerkiksi huoltoapua yksittäisen työaseman kanssa tai vaikka isomman palvelukokonaisuuden sopimuksen mukaan. 

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • IT-tuki

  • tietokonehuollot

  • ohjelmistoasennukset

  • virusturva-asennukset

  • ohjelmistopäivitykset

  • käyttäjätuki

  • koulutukset

  • konsultointi oikeiden ratkaisujen löytämiseksi.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

 

Luettehan myös lisää IT-tuestamme. IT-tuki kuuluu yrityksille tarjoamiimme palveluihin.

IT-tuen palvelumme

IT-palvelut asiantuntijalle

IT-palveluiden ulkoistaminen meille kannattaa monestakin syystä. Olemme IT-alan kokeneita ammattilaisia, joten löydämme ratkaisun moneen ongelmaan ja kysymykseen nopeasti. Oman työnne tehokkuus kasvaa, kun IT-palvelut on annettu osaaviin käsiimme. Te ja henkilöstönne voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne. IT-palveluiden ulkoistaminen tuottaa usein myös tuntuvia kustannussäästöjä, kun maksatte vain tarvitsemastanne palvelusta. Olemme myös käytettävissä nopeasti, joten ulkoistus ei hidasta IT-asioiden hoitoa.

IT-tukea etätöihin

Me voimme olla yrityksenne IT-osasto

Me huolehdimme yrityksenne IT-ympäristöstä joustavasti. Tehokkainta on toimia toimeksiantokohtaisesti, joten ette maksa turhasta. Hoidamme mm. laitehankinnat ja laitteiden käyttöönoton työntekijöiden kanssa. Hallinnoimme tarvittaessa IT-ympäristöönne kuuluvia käyttäjätunnuksia, ohjelmistoja ja tietoturvaa sekä pidämme huoltatarvittavista päivityksistä.

 

Jos yrityksenne on vailla asiantuntevaa ja palvelevaa IT-huoltoa, IT-tukea tai IT-kumppania, otattehan yhteyttä!

Yhteydenottoon